top of page

За нас

     Със сигурност знаем, че сватбата е най-значимото Ви лично представление. Освен най-грандиозното събитие във Вашия живот, тя е и едно от най-съкровените изживявания, най-вече изразяващо се в църковния ритуал и размяната на халките. Това е денят, в който Вие сте под светлината на прожекторите, по-красиви сте отвсякога и, отгоре на всичко, не изпитвате сценична треска защото се представяте пред Вашата публика – най-милите Ви приятели и роднини. Именно това е сватбеното тържество за нас – един спектакъл, който със сигурност върви по добре изготвен сценарий и показва Вашата същност и ненадминат стил.


     Нашият екип ще се погрижи за цялостната организация на Вашата вълшебна сватба. Ще Ви помогнем при избора на ресторант, украса, фотограф, оператор, бижутер, коафьор, фолклорна формация, ди джей, известни изпълнители. Ще Ви съдействаме при избора на рокля, торта, автомобил, както и за тема на Вашата  лична приказка. Ще Ви помогнем за организиране на кетъринг и  сватбено  пътешествие.


     Ще Ви спестим време, нерви и пари по време на сватбената подготовка, като при всеки детайл Вашето мнение ще е решаващо. Ще Ви предложим редица екстри, много от които можете да откриете единствено при нас. Ще подготвим за Вас един незабравим спектакъл заедно с нашия екип от специалисти,  от които ще получите прекрасно отношение. За нас ще бъде привилегия да бъдем част от Вашият празник, а консултациите при нас са комплимент за Вас.

За нас
Галерия

Gалерия

Отзиви

Отзиви

БИЛЯНА ПОПОВА,

18.09.2016 г.

Огромно Благодаря на Мария и нейния екип за невероятната атмосферата, която създаде за нашата малка и дългоочаквана сватба.

ДИМИТРИНА & СТАНИСЛАВ ПАВЛОВИ, 10.11.2016 г.

Страхотнии , направихте деня ни още по-красив.

Всеки път бихме избрали Вас. БЛАГОДАРИМ

ЛИЛИ & РОСЕН,

03.09.2016 г.

С вашата прекрасна украса направихте нашият приказен ден още по-специален и красив! А гостите бяха толкова впечатлени, че дълго ще помнят нашата сватба!

За контакт

За контакт

АДРЕС: 

гр. София, п.к. 1463, ул. "Здраве" № 25​

ТЕЛЕФОН:​ 

0888 51 31 00 / Невена Николова

ЕМАIL / WEB: 

valshebnatakashta@gmail.com / valashebnatakashta.com

FACEBOOK:

Svatbena i party agencia Valshebnata kashta

СРЕЩИ САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕН ЧАС!

Съобщението Ви е получено!

bottom of page